Back to All Events

FJD Sydjyske prøve ved Bramming

DK00596/2016 Tyson

Tyson slippes på stubmark i modvind. Anlægger her et tilpas stort bredsøg med passende afstand mellem slagene. Farten er god. Stilen er god. Højt båret hoved, lidt kort galopaktion. Halen bæres pænt med bevægelser. Makkerhunden finder agehønseflok på anvist terræn. Tyson viser spontan sekundering. Er lydig og velført. Tyson afprøves i yderlige 3 slip hvor indtrykket af søg, fart og stil fra 1. slip bevares. I 2. slip har Tyson 2 chancer til agerhøns som makkerhunden finder. I 3. slip opnår Tyson stand. På rejseordre avancerer den villigt frem uden at påvise vildt. Senere i samme slip støder den agerhøns i god vind. I 4. slip støder Tyson agerhøne og forfølger den langt. Ingen præmie UK - Poul Aagård Sørensen

 

DK12422/2014 Murphy

Kritik Mangler

Earlier Event: September 10
FJD Bornholm 10. September 2017 UK/ÅK