Back to All Events

Brugsklasse Lolland d. 27. September 2017

Loustic des Demons de Gergovie DK14005/2016

1 Slip på stub i svag modvind. Loustic viser et stort og godt anlagt søg med brede udslag, korrekte vendinger og tilpas dybde mellem slagene. Farten er høj. Stilen er smuk. Hovedet føres i niveau med ryg linje i en langstrakt kraftfuld galopaktion. Halen bæres i niveau med ryg linje uden bevægelse. God kontakt til føreren. Loustic opnår høj rejst stand, avancerer behersket frem på ordre og rejser præcist fasan. Loustic er rolig i opflugt og skud , der skydes forbi. Louistic viser senere god apport på udkastet fugl. 2 Slip på stub i svag modvind. Loustic bevarer sit gode indtryk fra tidligere og går usvækket i et langt slip. Der var oplagt chance til agerhøns uden Louistic bringer sig i kontakt med dem. 1 præmie BK. Claus Rahauge

 

Bomstærk Snelly G DK09935/2013

1 Slip på stub i svag modvind. Snelly viser et stort og godt anlagt søg med brede udslag, korrekte vendinger med tilpas dybde mellem slagene. Farten er høj. Stilen er smuk. Hovedet føres i niveau med ryg linje i en langstrakt kraftfuld galopaktion. Halen bæres i niveau med ryg linje uden bevægelse. God kontakt til føreren. Snelly viser spontan sekundering, senere opnår Snelly høj rejst stand, avancerer behersket frem på ordre og rejser præcist agerhøns. Snelly er rolig i opflugt og skud , der skydes forbi. Snelly viser senere god apport på udkastet fugl. 2 Slip på stub i svag modvind. Snelly bevarer sit gode indtryk fra tidligere og går usvækket i et langt slip. Der var oplagt chance til agerhøns som Snelly støder og kan omgående kaldes fra. 1 præmie BK. Claus Råhauge

 

Earlier Event: September 23
DISK Vinderklasse Efterår 2017
Later Event: September 27
Brugsprøve ved Bjert