Back to All Events

Brugsprøve ved Bjert

DK03265/2015 Bjerkaasen's Bs-Siff (Billedet)

Siff starter på stubmark. Anlægger et passende stort og velanlagt søg i god kontakt til føreren, går i god fart og stil med højt ført hoved, lidt kort og anstrengt galopaktion, pæn haleføring med bevægelser. Opnår stand ved remise, løser selv, ny stand, går villigt frem på ordre men påviser ikke vildt. Makkerhunden finder agerhøns. Siff afprøves i yderligere fire slip på stub og i brakmark. Bevare indtrykket fra første omgang. Galopaktionen bliver en anelse bedre, dog uden at være helt i top. Opnår i 4. slip stand, men kan ikke påvise vildt. Chance til agerhøns. Ingen præmie Erling Clausen

 

DK04760/2014 Heggelifjellets Rex

Rex starter på stubmark. Anlægger et stort og noget egenrådigt søg, hvor kontakten til føreren kunne være bedre. Farten er høj, stilen er god med højt ført hoved, ind i mellem lidt kort galopaktion, pæn haleføring med sparsomme bevægelser. Makkerhunden finder agerhøns. 2. slip på stubmark, går Rex ud af anvist terræn og forsvinder. Ingen præmie ÅK. Erling Clausen

 

DK12422/2014 Murphy

Murphy starter på stubmark. Anlægger et passende stort og ganske velanlagt søg i god kontakt til føreren. Farten er høj, stilen er smuk med højtbåret hoved, en kraftfuld galopaktion, pæn haleføring med sparsomme bevægelser. Makkerhunden finder agerhøns. Senere kommer Murphy for tæt på agerhøns, respekterer da disse flygter. Murphy afprøves i yderligere tre slip på stubmark og i moseterræn. Går som i første omgang. Kommer igen for tæt på agerhøns, er her lidt urolig da disse flygter. I 3. slip finder makkerhunden agerhøns. Ingen præmie. Erling Clausen