Back to All Events

FJD ved Holbæk d. 10 September 2017 UK/ÅK

DK09429/2014 BERTHA

1. Bertha slippes på rapsstub senere opharvet stub i modvind. Viser et godt anlagt søg med brede udslag og pasende dybde mellem slagene, i god kantakt med sin fører. Farten er god til høj. Stilen er god i rapsstub med hovedet ført i niveau med ryglinien, på opharvet stub er stilen dårlig med lavt ført hoved. En tilpas lang galopaktion. Hængende hale. 2.Bertha slippes på opharvet stub i sidevind. Søg og fart som 1. slip. Stilen er god. Bertha opnår stand, løser selv da småfugle letter. 3. Bertha slippes på rapsstub i modvind. Søg, fart og stil som 2. slip. Der ses fasaner i luften fra det område hvor Bertha arbejder, situationen kan ikke bedømmes. 4.Bertha slippes på opharvet stub i modvind. Søg,fart og stil som foregående slip. Bertha trættes meget som slippet skrider frem..- Ingen Præmie ÅK  John Bak

 

DK09430/2014 RONJA

1. Ronja slippes på rapsstub i modvind. Viser er noget åbent og fremadrettet søg, hvor mere bredde kunne ønskes. Farten er høj. Stilen er smuk med højt ført hoved. En let smidig galop. Pæn ført hale med bevægelse. 2. Ronja slippes på stub i modvind. Søg, fart og stil som 1. slip. Ronja opnår liggende stand et stykke fremme i terrænet, inden vi er helt oppe går Ronja selvstændigt frem og rejser agerhøns og preller. Ingen Præmie ÅK. John Bak

 

DK14005/2016 Loustic des Demons de Gergovie

1. Loustic slippes på rapsstub i modvind. Viser et velanlagt søg med brede udslag og passende dybde mellem slagene, i god kontakt med sin fører. Farten er god. Stilen er god med hoved ført overvejende i niveau med ryglinien. En kraftfuld langstrakt galopaktion. Hængenge hale uden bevægelse.Loustic kan holdes for flygtende hare. 2. Loustic slippes på græs og stub i sidevind, senere modvind. Søg,fart og stil som 1.slip. Loustic arbejder godt i de skiftende vindretninger. 3.Loustic slippes på lucerne i modvind. Søg, fart og stil som tidligere. Loustic nægter at sekundere stående makker, trods førens protester. Ingen Præmie - John Bak

DK18913/2015 Kiwi Line's KIWI

Kiwi starter på rapsstub i modvind. Søget er stort, med store udslag, lagt godt på vinden. Farten er meget høj. Stilen er smuk med højtbåret hoved og spil i halen. Makker finder fugl. 2. slip på stub. Går her lidt ungdommeligt i starten, men det bedres. Ingen fugle. 3. slip på græs og stub. Bevarer sit gode indtryk. Mærker fært, står kortvarigt, agerhønseflok flygter. Dette gentager sit kort efter med ny flok. En dejlig hund at se på, men ingen præmie. UK - Søren Stærkær

 

 

 

Earlier Event: September 9
DJ - Klemensker UK/ÅK
Later Event: September 10
FJD Bornholm 10. September 2017 UK/ÅK