Back to All Events

DJ Vinderklasse i Assens 5. Oktober 2017

Mårup Storm DK13101/2011

Storm har vi ude i fire slip på dagen, hvor den viser et godt velanlagt søg med korrekte vendinger. Farten den er høj. Stilen den er god med højt ført hoved og en kraftig galop og halerørelse. Den har to gange stand uden at påvise vildt og viser to gange sekundering ved makkers stand og hvor dennne påviser vildt. Udgår. Dommer 419. Allan Bredsgaard.

 

Vilslev Kari DK19389/2011

Starter på stub i modvind, anlægger her et godt velanlagt søg med passende afstand mellem slagene. Farten den er høj stilen den er smuk med hoved ført højt med en langstrakt galop og halerørelse. Makker finder fugl ved skovkant. 2.Slip på stub, søget er igen godt anlagt. Men ved makkers stand nægter Kari at sekundere. Og må udgå. Dommer 419. Allan Bredsgaard.

 

Settermosen Casablanca DK01278/2015

Casablanca slippes på raps og stub, i svag modvind. Søget er godt anlagt med gode dybe slag godt lagt på vinden. Farten høj. Stilen smuk, højt ført hoved, halen noget hængende, god stræk i galoppen. Samarbejdet med fører i orden. Casablanca støder fasan og forfølger denne langt. Udgår.