Back to All Events

FJDs Midtjyske prøve ved Salling - ÅK/UK

DK09425/2014 TEDDI

IS Teddi slippes på stubmark senere majsstub i modvind, her viser den et ustruktureret søg. I et manglende samarbejde med fører. Farten er høj og stilen er smuk med høj hovedføring i en langstrakt galopaktion med halebevægelse. Der ses ingen fugle i slippet. Teddi er ude i yderligere 2 slip hvor søg, fart og stil er som i 1.slip. Ingen Præmie ÅK Brian Krogh

 

DK09429/2014 BERTHA

IS Bertha slippes på rapsmark i modvind, her viser den et godt anlagt bredsøg. I et godt samarbejde med fører. Farten er høj og stilen er smuk med hovedet ført lige over ryglinie, i en langstrakt galopaktion med sparsom halebevægelse. Makkerhund støder parhøns i god vind, her kunne Bertha godt have udvist en bedre respekt da disse flygter. En oplagt chance til Bertha. I 2.slip på rapsmark i modvind, søg, fart og stil er som i 1.slip. Bertha nægter at sekundere ved makkerhunds resultatløse stand. Ingen Præmie ÅK - Brian Krogh

 

DK12421/2014 Turbo

IS Turbo slippes på rapsmark i modvind, her viser den et godt anlagt bredsøg. I et godt samarbejde med fører. Farten er høj og stilen er smuk med høj hovedføring i en langstrakt galopaktion med halebevægelse. Turbo får føling med fært og går ret frem i terrænet og rejser bevist parhøns. Ingen Præmie ÅK - Brian Krogh

 

DK12422/2014 Murphy

IS Murphy starter i et langt slip på rapsmark og vintersæd i modvind. Søget er stort og veltilrettelagt med god bredde og afstemt dybde i slagene. Vender korrekt. Lydig og velført. Farten er høj og stilen god til smuk, med hovedet ført i og over rygniveau. Langstrakt galopaktion med vandret båret hale. Virker udholdende. Har på vintersæd en lille chance til agerhøne, som hundene ikke når at komme under vind for pga. af stedet hundene slippes. I andet slip i rapsmark efterlader Murphy samme indtryk, men viser nogen makkerinteresse. I tredje slip, stadig rapsmark, arbejder Murphy fornuftigt og selvstændig. I fjerde slip på stubmark i modvind har Murphy en chance til agerhøns. Uagtet Murphy søgte fornuftig var det makkerhunden der fandt fuglene. Ingen præmie ÅK