Back to All Events

FJDs Nordjyske prøve ved Gl. Toftegaard - AK/UK

DK05812/2015 Vilslev M. Zoe ( Billedet)

Starter i efterafgrøder, remise og vintersæd i modvind. Søget er stort og lagt godt på vinden. Farten er høj, stilen er smuk. Hovedet føres i ryglinie og derover, halen lidt hængende. Samarbejder i god kontakt med sin fører. I remisen ses en fasan i luften, uden det kan overskues. Senere meldes stand. Zoe går villigt frem på ordre, men påviser ikke vildt. Fortsætter ud på vintersæd, hvor der stødes en fasan. 2. slip på efterafgrøde og senere brak. Bevarer sit gode indtryk og får sin mark godt med. I brakken opnår Zoe stand. På vej op og inden fører får givet rejseordre letter agerhøns omkring Zoe. Hun forholder sig tilpas roligt i opfløj og skud. Zoe får i dag sin velfortjente 1. præmie. UK - Søren Stærkær

 

DK12423/2014 Diana

Diana starter i efterafgrøder i svag modvind. Søget er stort og velanlagt. Farten er høj. Stilen er fortrinlig med højt båret hoved og spil i halsen. God galopaktion. Ret hurtig efter start får Diana føling med en flok agerhøns som flygter. Diana forholder sig nogenlunde rolig, da fuglene flygter. 2. slip på stub i modvind. Går i et meget stort søg. Vinden svøber lidt, men søget er godt lagt på vinden. Ingen fugle. 3. slip på stub. Fortsætter sit gode indtryk, går stort og flot. Ingen fugle. 4. slip på stub. Går som tidligere, men trættes mod slutningen. 5. slip i remise. Kommer her ret hurtigt i kontakt med hare, som forfølges. Ingen præmie.

 

DK00594/2016 Enzo

Enzo starter på stub har i slippet meget fokus på jordfært, har dog enkelte gode slag i god fart, stilen er med en god galopaktion hoved i ryglinje, momentvis under, mere fremdrift ønskelig. 2, slip bevarer indtryk fra tidligere.3, slip slår sig her mere fri og anlægger et godt bredsøg, opnår stand avancere villigt på ordre påviser ikke vildt.4, slip på raps anlægger her et godt søg i god fart, chance til fasan som stødes i kant af marken, viser rimelig respekt. Ingen præmie. UK - Lars Nielsen

 

DK00596/2016 Tyson

Tyson anlægger et stort og godt bredsøg i god fart, kraftfuld galopaktion højtbåret hoved, opnår stand, løser selv, der ses ikke vildt, senere i slippet stødes parhøns, som prelles kort.2 slip bevarer sit gode indtryk mht. søg fart og stil, har i god vind chance til agerhøne som stødes og prelles. Ingen præmie UK - Lars Nielsen

Earlier Event: March 11
FJDs prøve på Midtfyn - AK/UK