Back to All Events

FJDs prøve ved Holbæk - ÅK/UK

DK04795/2014 Kenzo

Kenzo starter på raps i god vind. Søget er anlagt pænt foran føreren, men indimellem noget snævert. Farten er acceptabel til god. Stilen skæmmes af momentvis lidt kort forbens aktion. Han afprøves flere gange og indimellem er fart og stil meget god. Der er flere gange at makkere finder agerhøns i slippet. Ingen Pr. ÅK - Poul Vestervang

 

DK09430/2014 RONJA

Kat. Nr. 0007 Ronja DK09430/2014 Ronja starter vintersæd og raps viser her et meget stort og åbent søg. Farten er høj Stilen er god, højt båret hoved god kraftfuld galopaktion med livlige bevægelser. Opnår stand meget langt ude, holde længe går på ordre villigt frem og rejser præcist enlig agerhøne ro i opflugt og skud. Raps, viser her at søg fart og stil er i orden. Igen på raps, går som i forrige slip opnår stand, generes voldsomt af makker, men holder sin stand, på ordre går Ronja villigt frem og rejser enlig agerhøne der er ro i opflugt og skud. 2 præmie ÅK Frede Nielsen

 

DK10647/2012 Kiwi Line's Sveske

Sveske slippes på raps i modvind. Viser i starten et snævert søg med det bedres med brede udslag og passende afstand mellem slagene. Kontakten til fører er god og farten høj. Stilen er god med hovedet ført i ryglinje og med en langstrakt galopaktion og med livlig halerørelse. Han mærker fært og roder parhøns op som han preller. Ingen præmie ÅK. .- Claus Nielsen

 

DK12854/2015 Working Gundogs Casimir

Casimir starter på raps i god vind. Søget er meget stort og momentvist lidt ungdommeligt anlagt. Farten er meget høj og stilen meget god. Han går med højt båret hoved. En kraftfuld, langstrakt galop aktion og spil i halen. Han afprøves i 5 slip. Der er flere chancer for agerhøns der ikke udnyttes. Han har flere gange føling med agerhøns, men det lykkedes ikke at opnå stand. Ingen Pr. UK. - Poul Vestervang

 

DK14005/201 6Loustic des Demons de Gergovie

Kat. Nr. 0005 Loustic Des Demons De Gregoie DK14005/2016 Loustic starter på stub, viser her et stort godt anlagt søg med tilpas dybde i udslagene og en god afstand imellem disse. Farten er høj Stilen er god, hovedet føre i og over ryglinie, lidt mere stræk i forbensaktionen var ønskelig god kraftfuld galopaktion, med livlige bevægelser. Raps, går her stort og flot, støder parhøns uden respekt. Ingen præmie ÅK - Frede Nielsen

 

DK18913/2015 Kiwi Line's KIWI

Kiwi starter på raps i modvind. Viser et søg med brede udslag og passende afstand mellem slagene i god kontakt til fører. Farten er høj og stilen er smuk med hovedet ført i ryglinje, langstrakt galopaktion og hale først med bevægelse. Makker bringer sig i kontakt mad agerhøns to gange i slippet. Ved indkald er hun lidt svær at koble. 2. slip på raps starter Kiwi som i første slip. Finder en hare og optage forfølgelse af denne, er herefter meget svær at koble. 3. slip viser hun samme søg som i første slip. Opnår stand, går villigt frem på ordre men påviser ikke vildt. Kort efter ses agerhøne i luften og Kiwi preller og er igen svær at koble. Ingen præmie UK. Claus Nielsen

 

SE39564/2014 Janås Inga-Lill

Inga-Lill slippes på raps i modvind. Viser et enkelt godt bredt slag, søger så offensivt og langt ude optager forfølgelse af en hare. Stilen kunne ikke beskrives. Ingen præmie ÅK. Claus NIelsen