Back to All Events

FJDs Sydjyske prøve ved Bramming - ÅK/UK

DK09429/2014 BERTHA

BERTHA slippes på stub og makkerhunden opnår hurtigt stand for parhøns et stykke fremme i marken. Bertha kaldes hjem ved denne situation. I et langt 2. slip på majsstub, senere vintersæd, viser Bertha et stort og veldækkende søg med bredde udslag og korrekte vendinger, Farten er høj. Stilen er god - smuk, med hovedet ført i niveau med ryggen og over, en lang og smidig galopaktion og pæn ført hale med bevægelser. I 3 slip opnår Bertha hurtigt stand. På ordre avancerer den kort og rejser præcist parhøns og der er ro i opflugt og skud. 1. Præmie ÅK. Sv.Aage Vad - 165.

 

DK12422/2014 Murphy

IS Murphy starter på mark med efterafgrøder og anlægger et stort, korrekt og velanlagt bredsøg i god kontakt med føreren. Farten er høj og stilen smuk med velbåret hoved og en langstrakt, kraftfuld galopaktion, pæn ført hale. Murphy kan holdes ved makkerhundens resultatløse stand. Senere støder , under fuld respekt, parhøns. Murphy er udholdende hele det lange slip igennem. 2. slip græs starter Murphy godt, men nægter desværre at sekundere makkerhunden. Ingen præmie ÅK - Anton Dahl

Earlier Event: March 12
FJDs prøve ved Holbæk - ÅK/UK