Back to All Events

Danmarks Jægerforbund - Næstved - UK/ÅK

DK09430/2014 RONJA

Ronja slippes på græs i modvind og viser et meget stort arealdækkende søg til tider lidt offensivt og selvstændigt i meget høj fart og fortrinlig stil. Ronja viser meget stor jagtlyst og energi samt er tilpas lydig og i kontakt - lidt selvstændig. Ronja slutter med at forsvinde ved bakkekam og mod mose - efter nogen søgen finder vi Ronja i stand, der holdes længe. Ronja avancerer på ordre behersket men tilpas villigt og rejser fasanhøne, Ronja er rolig ved opfløj og i skud. I 2. slip på vintersæd i skrå modvind arbejder Ronja som i 1. slip dog nu noget mere selvstændigt, og der må fløjtes meget over Ronja for at bevare kontakten. Ronja holdes for hare og kan kaldes fra flere spring-ende harer, men fokuserer meget på disse, hvor for der må råbes og fløjtes en del. Makker bringer ager-høne på vingerne på anvist terræn. 2. præmie åben klasse - Jes Laulund nr. 403

Earlier Event: March 17
Dansk Jagthunde Derby 2017
Later Event: March 19
Danmarks Jægerforbund Stouby