Back to All Events

Danmarks Jægerforbund Hagested Gislinge UK/ÅK

DK15065/2012 Norrlands Guidens Top Speed

Speed starter på raps i modvind. Den anlægger et tilpas søg med brede udslag og en fornuftig dybde. Farten er god. Stilen er god, præget af en lidt tung galopaktion. Den bærer hovedet i ryglinje, men har tendens til at tabe det i perioder. Makker finder høns i slippet. I 2. slip bevarer den indtrykket fra første slip. Den opnår liggende stand. Før rejseordre gives letter parhøns ret foran hunden. Den er komplet rolig i opfløj og skud. 2. præmie ÅK - Søren Stenhøj

 

DK14005/2016Loustic des Demons de Gergovie

1.Loustic slippes på raps i modvind. Viser et velanlagt søg med brede udslag og passende dybde mellem slagene. Farten er god. Stilen er præget af for lavt ført hoved. En tilpas lang galopaktion. Hængende hale. Loustic er lydig og velført. Der trædes parhøns op bagved Loustic. 2.Loustic slippes på raps i modvind. Søg og fart som 1. slip. Stilen er nu god med hovedet ført i niveau med ryglinien. En langstrakt galopaktion. Pæn ført hale. Opnår stand 2 gange, går begge gange villigt frem på ordre, men kan ikke påvise vildt. Der trædes agerhøne op bagved Loustic. 3.Loustic slippes på raps i modvind. Søg,fart og stil som 2. slip. Ved makkers stand, nægter Loustic at sekundere, men går forbi makker og rejser parhøns. - John Bak

 

DK12854/2015 Working Gundogs Casimir

IS Casimir starter på raps i side- og modvind. Den anlægger et stort søg, som dog mangler lidt struktur. Farten er god til høj. Stilen er god til smuk. Den er lidt tung at se på. Hovedet føres i niveau med ryglinjen. Halen bæres flot med bevægelse. Den udviser stor jagtlyst. Den kaldes fra hare. Dette gentages senere. Bliver til sidst lidt vidtløftig. Den afprøves flere gange. Den bliver noget vidtløftig i sit søg, men modererer sig som dagen skrider frem. Den har en spinkel chance til parhøns ved mergelgrav. Til sidst misser den oplagt chance ved hestefold. Ingen præmie UK - Søren Stenhøj

 

DK10647/2012 Kiwi Line's Sveske

Sveske starter på raps i modvind. Den anlægge et stort og godt søg med brede udslag og en god dybde mellem slagene. Farten er høj. Stilen er smuk, præget af en langstrakt galopaktion. Hovedet bæres i niveau med ryglinjen og derover. Halen hænger lidt. Makkere påviser parhøns 2 gange i slippet. Den bevarer indtrykket i de næste slip. Søget kan i perioder være noget ustruktureret. Den slutter med stand. Parhøns står af, og disse prelles. Ingen præmie ÅK - Søren Stenhøj

DK09429/2014 BERTHA

1.Bertha slippes på raps i modvind. Viser et godt anlagt søg med brede udslag, og pasende dybde mellem slagene. Bertha har enkelte stik frem til levende hegn, men kan kaldes til orden. Farten er høj. Stilen er god med hovedet ført i niveau med ryglinien, En lang flydende galopaktion. Pæn ført hale med bevægelse. Bertha forbigår oplagt chance til parhøns. 2 og 3. Bertha slippes på raps i modvind. Søg,fart og stil som 1. slip. I 2. slip støder Bertha parhøns med acceptabel respekt. I 3. slip er der chance til parhøns på anvist terræn. - John Bak