Back to All Events

Dansk Breton klubs hovedprøve

DK12854/2015 Working Gundogs Casimir

Casimir starter på vintersæd i svag modvind. Søget er velanlagt med gode udslag. Farten er høj. Stilen er smuk med højt båret hoved og halen ligeså. God kontakt til fører. Holdes for hare. Har chance til parhøns, som makker finder. 2. slip på raps. Bevarer sit gode indtryk. Udnytter vind og terræn på bedste vis. 3. slip på græs i modvind. Går stort, men noget åbent. Ingen fugle. 4. slip på græs. Går som tidligere. Ingen fugle. Ingen præmie. - Søren Stærkær

SE39564/2014Janås Inga-Lill

Inga-Lill starter på vintersæd i modvind. Søget er stort og veltilrettelagt med korrekte vendinger. Farten er høj. Stilen er svingende med momentvis lav hovedføring. Går i god kontakt til sin fører. Viser god kondition. Ingen fugle. 2. slip i raps. Går stort og flot, men nu med konstant lav hovedføring. Har et par markeringer. Makker finder fugl. 3. slip på græs, brak. Går stort og åbent. Støder agerhøne i uoverskuelig brak. Er færdigbedømt for i dag Ingen præmie. - Søren Stærkær

Earlier Event: March 22
DKK Vinderklasse - Tuse Næs
Later Event: March 24
Gordon Setter Klub Hovedprøve