Back to All Events

Gordon Setter Klub Hovedprøve

DK09429/2014 BERTHA

Bertha starter på stubmark, anlægger et stort og meget velanlagt søg I god kontakt til føreren. Farten er høj, stilen er smuk med hovedet ført i og over ryglinje, langstrakt jordvindende galopaktion, pæn haleføring med sparsomme bevægeler. Chance til parhøns som makkerhunden finder. Senere går Bertha oplagt forbi parhøns som trædes op bag ved Bertha. Afprøves i yderligere to slip på majsstub og i olieræddiker. Har i 2. slip en kortvarig stand for parhøns, disse letter før vi når fem, respekterer. I sidste slip har Bertha chance til fasan. Ingen præmie ÅK - Erling Clausen

 

DK09430/2014 RONJA

Starter i skrub senere raps i side vind. Anlægger her i starten et godt søg, men som hurtig bliver alt for åben og fremad retttet. Og slutter med at går af hånd. Ingen præmie åbenkl. 419. Allan Bredsgaard.

 

DK12421/2014 Turbo

Turbo slippes i raps i modvind, anlægger et stort og velanlagt klassesøg i høj fart og en fortrinlig stil, udnytter vind og terræn godt, støder med respekt et par agerhøns, afprøves yderligere i 4 slip slip, bevare indtrykket, det vil i dag ikke lykkes at få den for fugl igen. Ingen pr i AK 166 Allan Nissen

 

DK12422/2014 Murphy

Murphy slippes i raps i modvind anlægger et stort og velanlagt søg i høj fart smuk stil med højt båret hoved, smidig galop aktion, arbejder i slippet i god kontakt, makkeren finder et par agerhøns på anvist terræn, 2 slip nu på vintersæd køre paralle søg med makkeren og kobles hurtigt, 3-4 slip går som i 1 slip Ingen pr i AK 166 Allan Nissen

 

DK18913/2015 Kiwi Line's KIWI

Kiwi Lines Kiwi slippes på vintersæd i modvind anlægger et passende stort søg i god kontakt til føreren, farten er høj, stilen fra , partner finder et par agerhønsgod til smuk, energisk galop aktion med lidt spil i halen, støder ved skel et par agerhøns forfølger kort kaldes til orden, 2 slip afprøves i raps i modvind,makkeren finder et par agerhøns, afprøves i yderligere slip og det vil i dag ikke lykkes, Ingen pr i UK 166 Allan Nissen.

 

Earlier Event: March 24
Dansk Breton klubs hovedprøve
Later Event: March 25
Dansk Gordon Setter Klub Hovedprøve