Back to All Events

Dansk Gordon Setter Klub Hovedprøve

DK09429/2014 BERTHA

Betha slippes på stor græsmark, hvor den anlægger et stort og velanlagt søg i høj fart og i en noget varierende stil, hovedet føres til tider passende høj, men sænker ind i mellem hovedet under skulderhøjde, energisk galopaktion og pæn haleføring med bevægelser. Er energisk og udholdende, lydig og velført. I 2. slip på stor stubmark er stilen nu i orden, hovedet over skulderhøjde og anlægger nu et meget stort og særdeles velanlagt søg. Opnår stand for parhøns, avancerer og rejser præcis på ordre, ro i opflugt og skud. 1. præmie ÅK - Martin Clausen

 

DK09430/2014 RONJA

Ronja starte på raps i et fremadrettet noget åbent søg. Farten er meget høj, stilen er smuk med en langstrakt smidig galop. Hundene kaldes ind og startes på ny. Men Ronja slutter med at gå af hånd. Udgår - Poul Valdemar Nielsen

 

DK12421/2014 Turbo

Turbo starter på vintersædsmark, anlægger et meget stort og særdeles velanlagt søg i god kontakt til føreren. Farten er høj, stilen er fortrinlig med en lang kraftfuld galopaktion. Chance til parhøns. 2. slip på stubmark, går Turbo som i første omgang. Chance til parhøns to gange. 3. slip på stubmark går Turbo som tidligere. Ingen præmie ÅK - Erling Clausen

 

DK12422/2014 Murphy

Mangler kritik

 

DK18913/2015 Kiwi Line's KIWI

Kiwi slippes på stubmark, hvor den anlægger et stort og velanlagt søg i høj fart og i en god stil, hovedet bæres lidt lavt, lidt kort anstrengt galopaktion, som senere bedres, pæn haleføring med bevægelser. Opnår stand for parhøns, inden føreren er i jagtbar afstand, letter parhøns ret foran Kiwi, som preller langt og Kiwi er umulig at få koblet. Ingen præmie UK - Martin Clausen

 

SE39568/2014 Janås Ingvar

Ingvar starter på raps i et stort offentsiv søg, der fortrinsvis anlægges i venstre side.Vi skifter terræn og nu viser Ingvar et stort veldækkende søg indtil den lader sig friste af rapsmark, hvor den forlader anvist terræn. Farten er høj . Stilen er fortrinlig med jordvindende galop, høj hoved og halerørelse. Udgår - Poul Valdemar Nielsen

Earlier Event: March 24
Gordon Setter Klub Hovedprøve
Later Event: March 25
Dansk Breton Klub Hovedprøve