Back to All Events

Dansk Gordon Setter Klub Hovedprøve

DK18913/2015 Kiwi Line's KIWI

Kiwi starter på græsmark, i et kort slip, chance til enlig agerhøne. 2. slip på stubmark, anlægger Kiwi et stort og særdeles velanlagt søg i god kontakt til føreren. Farten er høj, stilen er fortrinlig med en lang jordvindende galopaktion. Opnår stand to gange, kan ikke påvise vildt. 3. slip i rapsmark fortsætter Kiwi som tidligere, opnår stand, avancerer og rejser her noget træg parhøns, noget urolig i opflugt og skud og er noget vanskelig at koble. 2. præmie UK - Erling Clausen

 

DK09429/2014 BERTHA

Bertha starter på græsmark, anlægget et stort og særdeles velanlagt bredsøg i god kontakt til føreren. Farten er høj, stilen er smuk med hovedet ført i ryglinje, lang jordvindende galopaktion, pæn haleføring med sparsomme bevægelser. Opnår stand, før rejseordre gives letter parhøns præcis foran Lucky, rolig i opflugt og skud. 2. slip på stub og i rapsmark, bevare Lucky det gode indtryk fra første omgang. Opnår stand, på ordre avancerer Bertha meget træg, for til sidst at nægte at gå frem. Ingen præmie ÅK - Erling Clausen

Earlier Event: March 25
Dansk Pointer Klub Hovedprøve
Later Event: March 29
DKK Vinderklasse Bramming