Back to All Events

FJDs Sydsjællandske prøve ved Haslev - ÅK/UK

DK18913/2015 Kiwi Line's KIWI

Kat. Nr. 0002 Kiwi Line?s Kiwi DK 18913/2015 Kiwi starter på rapsmark viser her et stort og tilfredsstillende søg med tilpas afstand mellem slagene. Farten er meget høj. Stilen er smuk, højt båret hoved, god kraftfuld galopaktion med livlige bevægelser. Der ses parhøns i luften uden hundenes skyld. Raps i et relativt kort slip, opnår stand, går på ordre villigt frem og rejser præcist parhøns, ro i opflugt følger fuglene lidt på vej i skud, er lidt svær at kalde helt ind. 1 præmie UK Frede Nielsen

 

DK09426/2014 GRIZZLY

1 slip på raps i svag modvind. Grizzly viser et stort men alt for åbent og offensivt søg, med flere forkerte vendinger. Farten er meget høj. Stilen er smuk. Hovedet føres i og over niveau med ryg linje i en langstrakt let galopaktion. Halen bæres i niveau med ryg linje. For det meste god kontakt til føreren. Der er oplagt chance til parhøns som Grizzly forbigår. Grizzly kan holdes ved makkers stand. 2 slip på raps i svag modvind. Grizzly søger nu med tilpas dybde mellem slagene og korrekte vendinger. Fart og stil som tidligere. Der var 2 gange chance til parhøns i hegn som Grizzly støder med fuld respekt. 3 slip på vintersæd i svag modvind. Søg fart og stil som i 2 slip. Grizzly kommer bag hegn og parhøns flygter fra området. Situationen kan ikke overskues. 0 præmie ÅK - Claus Raahauge

 

DK09430/2014 RONJA

Ronja slippes på raps i skiftende vind. Viser et meget stort anlagt søg. Høj fart med langstrakt galop. Arealdækningen kunne ønskes bedre. Ronja forlader os og går på jagt forsig selv. Er ude igen. Stadig skiftende svag vind, mest medvind. Men det for voldsomt. Makker finder og opnår stand. ingen præmie. ÅK Claus Søgaard Nielsen

DK10647/2012 Kiwi Line's Sveske

Sveske starter i rapsmark, viser her et stort og veldækkende søg med dybe udslag og tilpas afstand imellem dem. Farten er meget høj. Stilen er flot, hovedet føres i og over ryglinie, dejlig kraftfuld langstrakt galopaktion med spil i halen. Sveske er ude i 2 omgange mere, her bliver hovedføringen i det laveste, makker finder fugl 2 gange. Ingen præmie ÅK

 

DK14005/2016 Loustic des Demons de Gergovie

1 slip på vintersæd i svag modvind. Straks Louistic er sluppet opnår han stand ved majsremisse men løser hurtigt selv, senere flygter råvildt fra området. Louistic respekterer. Søget bliver herefter alt for åbent og fremadrettet. Farten er meget høj. Stil er ikke bedømt. 2 slip på raps i svag modvind. Louistic har i starten flere markeringer men løser selv, senere viser han brede udslag med korrekte vendinger og tilpas dybde mellem slagene. Farten er høj. Stilen er smuk. Hovedet føres i niveau med ryg linje i en langstrakt galopaktion. Halen bæres i niveau med ryg linje. God kontakt til føreren. Ved remissekant får Louistic kontakt med overflyvende fasan og preller. 0 præmie ÅK.  Claus Raahauge

 

DK15065/2012 Norrlands Guidens Top Speed

Kat. Nr. 0007 Norrlands Guidens Top Speed DK15065/2012 Speed starter I rapsmark, viser her et søg I mindste lag. Farten er moderat. Stilen er god, hovedet føres i og over ryglinie, god galopaktion med livlige bevægelser. Støder parhøns absolut ingen respekt i opflugt. Ingen præmie ÅK - Frede Nielsen

 

SE39564/2014 Janås Inga-Lill

Inga-Lill slippes på raps i skiftende vind. Viser et energisk og stort anlagt søg. Farten er høj med gode bevægelser. Hun opnår stand. Inden vi når frem, flyver to fasaner ind over den stående hund., Inga Lill udløser sin stand og går frem og rejser agerhøne, er noget urolig i opfløj. ingen præmie - Claus Søgaard Nielsen