Back to All Events

Danmarks Jægerforbund Thisted - ÅK/UK

DK03265/2015 Bjerkaasen's Bs-Siff

Siff slippes i raps i modvind, søget er stort med god dybde og passende afstand mellem slagende. Farten er høj. Stilen er smuk, hovedet føres i niveau med ryg og over. Lang galop, lidt lavt ført hale. Kontakten er god ligesom Sif føres godt. Sif er ude i yderlig 4 slip hvor hun søger i et stort offensivt søg med korrekte vendinger og en lydløs kontakt. I 5. slip kaster Sif sig i stand, rejser på ordre meget villigt hårdt og præcist, hun er rolig i op flugt og skud. 1. Præmie. - Thomas Klit

 

DK00596/2016 Tyson

Tyson slippes på raps i modvind. Søget ligges godt foran føreren, præges af en del stop og forkerte vendinger. Farten er god, stilen er god, med højt hoved føring, lidt kort aktion og lavt ført hale. Kontakten er god. Udnytter ikke oplagt chance til parhøns, som stødes og prelles kort. Tyson afprøves i yderligere 6 slip i raps, vintersæd og stub. I 3. slip forfølges hare langt. Tyson søger dagen igennem i et godt samarbejde med fører. Ingen præmie. - Thomas Klit

 

DK09429/2014 BERTHA

Bertha afprøves i 6 slip hvor hun viser et søg af høj klasse. I meget høj fart. Stilen er smuk med højt ført hoved en langstrakt galop, lidt lavt ført hale. Kontakten er god. I 3. slip opnår hun en stand, hvor parhøns flygter, inden fører når frem. Bertha forholder sig rolig. Der var yderlig en lille chance til høns i slippet. I 4. slip finder makker høns. Ingen Præmie. Thomas Klit