Back to All Events

Danmarks Jægerforbund - Bramming AK/UK

DK09430/2014 RONJA

Ronja afprøves på majsstub i skrå modvind. Ronja søger i et stort, momentvis for åbent og fremadrettet søg, hvor arealdækningen kunne ønskes bedre. Farten er høj og stilen smuk med høj ført hoved og med en god smidig gallopaktion samt god halerørelse. Kontakten mellem Ronja og fører kunne ønskes bedre. Opnår liggende stand, men udløser selv. Senere stand ved hegn, her avancerer Ronja træg og kan ikke påvise vildt. Der var parhøns på anvist terræn. I andet slip på majsstub og på græs i sidevind og medvind søger Ronja med god energi. Slutter med at forlade anvist terræn. Ingen præmie Uffe Jacobsen

 

DK09429/2014 BERTHA

Bertha slippes i modvind i græs og majs stub anlægger et meget stort og vel anlagt søg i god kontakt, lidt offisivit,farten er meget høj stilen meget god til smuk, hovedet i og over ryglinje, flad galop aktion, halen bæres uden bevægelser,afprøves i flere slip på dagen bevare indtrykket, chance til agerhøns, klasse hund lydig og velført, ingen pr 166 Allan Nissen

 

Later Event: March 11
FJDs prøve på Midtfyn - AK/UK