Back to All Events

danmarks Jægerforbund UK/ÅK Skibby

DK18913/2015 Kiwi Line's KIWI

1 slip på vintersæd i modvind. Kiwi viser et stort og godt anlagt søg med brede udslag, korrekte vendinger med tilpas dybde. Farten er høj. Stilen er smuk. Hovedet føres i og over niveau med ryg linje i en langstrakt kraftfuld galopaktion. Halen bæres i niveau med ryg linje med bevægelse. God kontakt til føreren i slippet, men er svær at koble. 2 slip på vintersæd i modvind. Kiwi opnår straks høj rejst stand, lige inden rejseordre kommer makker ind foran og bringer parhøns på vingerne. Kiwi forfølger et godt stykke og bliver igen meget svær at få kontakt med. Kiwi dækkes senere af og forholder sig rolig i skud. 3 Præmie UK - Claus Raahauge

 

DK12854/2015 Working Gundogs Casimir

1. Casimir slippes på græs i modvind. Viser for det meste et godt anlagt søg foran sin fører, har enkelte afstikkere frem i terrænet. Farten er god. Stilen er god med hovedet ført i niveau med ryglinien. En galopaktion hvor mere stræk kunne ønskes. Pæn ført hale. Casimir kan holdes fra springende hare. 2.Casimir slippes i raps i modvind. Arbejder rigtig godt i den høje raps. Casimir mærker fært, kommer for tæt på, fasan flygter, Casimir går kort efter. Der er yderligere en chance til fasan i slippet. 3 og 4. Casimir slippes i raps i modvind. Søg, fart og stil som tidligere. Casimir arbejder rigtig godt i et par lange slip og viser sig udholdende. - Ingen Præmie UK - John Bak

Later Event: April 9
DKK Mesterskabsprøve