Back to All Events

FJD Bornholm 10. September 2017 UK/ÅK

DK01278/2015Settermosen Casablanca

Casablanca slippes på stub I modvind. Når at vise i høj fart, et par gode slag før den opnår stand, Den følger op og makker kommer til tager stand i et sekund efter Casablanca. Da makker skal kobles, går den frem og Casablanca går med og rejser agerhøne uden tilladelse. Ingen præmie ÅK. Claus Nielsen

DK13106/2011 Mårup Ronja

Ronja slippes på græs i sidevind. Anlægger et bred men også offensivt søg. Bedre kontakt var ønskeligt. Farten er høj og stilen smuk med højt ført hoved, Langstrakt galopaktion og pæn båret hale. 2. slip i højt græs ligges søget godt på vinden og i god kontakt. Opnår stand og på ordre rejser den villigt en single agerhøne. Der ro i opflugt og skud. I et sidste Søger den bredt, men også offensivt. Adlyder ikke førers fløjten trods flere forsøg. 2. præmie ÅK. - Claus Nielsen

Earlier Event: September 10
FJD ved Holbæk d. 10 September 2017 UK/ÅK
Later Event: September 10
FJD Sydjyske prøve ved Bramming