Back to All Events

DJ Stenlille 2. September UK/ÅK

DK09385/2016 Vilslev Nemo ( Billedet)

1.Slip på stub i svag modvind. Nemo viser et lidt ungdommeligt søg , med varierende udslag og en del forkerte vendinger. Nemo har en flere stop med roden på jordfært og skal animeres en del af føreren. Farten er god. Stilen er god. Hovedet føres i og under niveau med ryg linje i en lidt varierende galopaktion. Halen bæres i niveau med ryg linje med bevægelse. God kontakt til føreren .Nemo kan holdes for hare 2 gange. Nemo afprøves i yderligere 4 slip på stub og roer og søger nu for det meste med korrekte vendinger og tilpas dybde mellem slagene i en langstrakt galopaktion. 3 slip i roer kan Nemo igen holdes for hare, senere ses fasaner i luften i område hvor Nemo arbejder. Situationen kan ikke bedømmes.4 og 5 slip på stub arbejder Nemo i god kontakt til sin fører. 0 præmie UK Claus Raahauge Kristensen 181

 

DK18913/2015 Kiwi Line's KIWI

1.Slip på stub i modvind. Kiwi viser et stort og velanlagt søg med brede udslag, korrekte vendinger og tilpas dybde mellem slagene. Kiwi udnytter vind og terræn på bedste vis. Farten er høj. Stilen er smuk. Hovedet føres i niveau med ryg linje i en let galopaktion. Halen bæres i niveau med ryg linje med bevægelse. God kontakt til føreren. Kiwi har en kort haretur. Kiwi afprøves i yderligere 4 slip på stub og roer og bevarer sit gode indtryk og viser stor jagtlyst og udholdenhed. Kiwi har i 3 slip oplagt chance først til fasan som stødes og Kiwi bliver noget vidtløftig. Senere er der oplagt chance til en stor flok agerhøns, som Kiwi ikke bringer sig i kontakt med. 0 præmie UK Claus Raahauge Kristensen 181

Earlier Event: April 9
DKK Mesterskabsprøve