Back to All Events

Brugsklasse Djursland 20. September

DK00596/2016 Tyson ( Billedet)

Tyson slippes i svag vind på græsstub, han anlægger her et stort og noget selvstændigt søg, hvor kontakten til fører kunne være bedre. Farten høj. Stilen med god langstrakt galopaktion, høj hovedføring og pæn ført hale med gode bevægelser. Opnår stand ved hegn som han selv løser, senere ny flot højrejst stram stand, inden rejseordre gives går Tyson frem og rejser singlehøne som han sluttelig preller. Ingen Præmie Br-Kl. Ove sten Pedersen

 

DK03265/2015 Bjerkaasen's Bs-Siff

Siff slippes i svag vind på græsstubbe, hun anlægger her i god kontakt til fører et stort og velanlagt bredsøg med passende afstand mellem slagene. Farten høj. Stilen med let smidig langstrakt galopaktion, høj hovedføring og pæn haleføring med gode bevægelser. Opnår kortvarig stand ved hegn, lille flok agerhøns letter inden jagtbar situation, Siff ikke skyld deri og viser god respekt. Makker finder senere agerhøns i slippet. Siff afprøves i tre slip mere går som i første. Andet slip mærker hun fært og stopper lidt op, singlehøne letter uden hun er skyld deri, god respekt. Har i slippet haft flot stand for hare, rejste på ordre villigt og præcis med prompte respekt da den springer. Har i slippet vist flere sekunderinger ved makkers resultatløse stande. Har i tredje slip stand ved hegn, går villigt frem på ordre uden påvisning af vildt. Sidste slip på stub opnår hun kortvarig stand, løser og følger op på fært, makker kommer til og singlehøne letter. God respekt. Siff slippes igen med ny makker, hvor de sammen straks støder lille flok høns. Her kunne Siff godt udvise lidt mere respekt, da hun fortsætter sit søg i retning af flygtende agerhøne. Ingen Præmie Br-Kl. Ove Sten Pedersen

 

DK12422/2014 Murphy

Murphy slippes i svag vind på græsstub. Makker opnår her straks fast stram stand, hvor Murphy nægter at sekundere og går ret ind foran. hvor makker derfor forlader standen. Der findes efter koblingsordre død agerhøne på stedet. Ingen Præmie Br-Kl. Ove Sten Pedersen

 

 

Later Event: September 21
Brugsklasse Bramming - 21. September