Back to All Events

Brugsklasse ved Liselund d. 22. September 2017

DK14005/2016 Loustic des Demons de Gergovie

1.Slip i Roer i svag modvind. Loustic viser et stort og godt anlagt søg med brede udslag, korrekte vendinger og tilpas dybde mellem slagene. Farten er høj. Stilen i roer er smuk. Hovedet føres over niveau med ryg linje i en langstrakt galopaktion. Halen bæres i niveau med ryg linje uden bevægelse. God kontakt til føreren. Loustic må stoppes flere gange ved makkers resultatløse stand og støder enlig agerhøne ved indkald i dårlig vind. Loustic afprøves i yderligere 3 slip i roer og bevarer indtrykket fra 1 slip. 2 slip er loustic lidt urolig ved overflyvende agerhøne men kaldes til orden. Loustic havde ikke chance for at udnytte denne. 3 slip har Loustic flere markeringer men løser selv. 4 slip opnår Loustic hurtigt stram stand og avancerer behersket frem på ordre. Loustic rejser præcist agerhøns og er rolig i opflugt men knaldapporterer hurtigt og sikkert den skudte fugl. 2 præmie BK 181 Claus Raahauge Kristensen

 

DK01279/2015 Settermosen Charites

1.Slip i Roer i svag modvind. Charites viser et stort og godt anlagt søg med brede udslag, korrekte vendinger og tilpas dybde mellem slagene. Farten er høj. Stilen i roer er smuk. Hovedet føres over niveau med ryg linje i en langstrakt galopaktion. Halen bæres i niveau med ryg linje uden bevægelse. God kontakt til føreren. Charites opnår stram stand men løser selv inder vi når frem, herefter bliver hun noget følsom og har mange markeringer som hun selv løser. Charites slutter med stram stand og avancerer meget behersket frem i flere tempi uden at påvise vildt. Senere støder hun agerhøne i området og kan omgående kaldes fra. 2 Slip i Roer i svag modvind. Søg fart og stil som før. Charites har igen flere skarpe markeringer og en stand hvor den avancerer behersket frem på ordre uden at påvise vildt. Charites er kort væk i de høje roer men findes i stram stand og lige inden rejseordre gives flygter flere agerhøns foran Charites som forholder sig roligt i opflugt og skud. Charites får med meget støtte fra føreren apporteret den skudte fugl. 2 præmie BK 181 Claus Raahauge Kristensen

Earlier Event: September 21
Brugsklasse Lolland d. 21. September
Later Event: September 22
Brugsklasse Vildbjerg 22. September