Back to All Events

Brugsklasse Vildbjerg 22. September

DK00596/2016 Tyson

Tyson er ude i 4 slip på stub og græs i modvind og anlægger et godt søg på vin-den. Farten er høj og han bære hovedet højt, kraftfuld galopaktion, men kort forbensaktion, lidt hængende hale. I 3. slip ses single høne fra området, hvor Tyson arbejder uden det i øvrigt kan bedømmes. I 4. slip preller den vagtel sammen med makkeren 0. pr. ÅK Kristian Frøkjær

 

DK04277/2013 Red Garlic's Red Pepper

Red Garlic´s Red Pepper starter på stub i modvind og slår nogle gode slag på marken i høj fart og fortrinlig stil med høj hovedføring, dejlig galopaktion og vel-båret hale. Makkeren udnytter single høne ved grøft og Pepper går af hånd. 0 pr. ÅK  Kristian Frøkjær

 

DK09429/2014 BERTHA

Bertha starter på stub i modvind i et stort veldækkende søg i høj fart, hovedet føres i og omkring ryglinje, dryp tud, let galopaktion, velbåret hale. Den opnår stand ved hegn og da vi nærmere os, hugger den frem og rejser single høne uden tilladelse. 0 pr. ÅK Kristian Frøkjær

 

Later Event: September 23
DISK Vinderklasse Efterår 2017