Back to All Events

DJ Vildbjerg d. 3. September 2017 UK/ÅK

DK00596/2016 Tyson ( Billedet)

Tyson startes i modvind på stub i svag skiftende vind. Tyson går i en høj fart og i en god til smuk stil med højt ført hoved, en kraftfuld galop og en lidt lavt ført hale. Søget er stort og velanlagt. Den har en kort haretur. Tysaon prøves med skiftende makkere i forskellige terræntyper og den arbejder stort og godt. I 5. slip har den stand i kant af fodermark. På ordre går den villigt frem, men kan ikke påvise vildt. Den prøves igen i skrub. Her får Tyson sammen med makker kontakt til løbende høns. Da de flygter forfølger Tyson kort, mens makker forsvinder ud af terrænet. Tyson fortsætter med ny makker. Tyson får kontakt med agerhøne og tager stand. På ordre følger den godt op og rejser denne. Tyson er lidt urolig i opflugt og skud. 1. præmie UK. Erik Lykkegård Winkler

 

DK04760/2014 Heggelifjellets Rex

Rex starter på stubmark, anlægger i starten et stort og velanlagt søg, som slippet skrider frem bliver søget mere og mere voldsomt, og til sidst går Rex af hånd. Farten er høj, stilen er smuk med højt båret hoved, lang kraftfuld galopaktion, pæn haleføring uden bevægelser. Ingen præmie ÅK. Erling Clausen

 

DK07988/2009 Højfyn's Blis

Blis starter på stubmark, anlægger et passende stort og ganske velanlagt søg. Går i god fart og stil med hovedet ført i og over ryglinje, lidt kort galopaktion, pæn haleføring med sparsomme bevægelser. Blis afprøves i yderligere tre slip på stub og græsmark, her bliver søget noget begrænset og fart og stil er nu acceptabel. Blis har flere chancer til agerhøns som makkerhundene finder. Opnår i 4. slip stand ved hegn, Blis løser selv ud og går igennem hegnet, agerhøns ses i luften uden dette yderligere kan bedømmes. Ingen præmie ÅK. Erling Clausen

 

DK09425/2014 TEDDI

Teddi starter på stubmark, anlægger et stort, til tider noget voldsomt og fremadrettet søg, og der skal fløjtes meget. Farten er høj, stilen er fortrinlig med en langstrakt kraftfuld galopaktion. Opnår stand langt ude, før vi når frem letter agerhøns foran Teddi, preller da disse flygter. Ingen præmie ÅK. Erlin Clausen