Back to All Events

DJ - Klemensker UK/ÅK

 

DK01278/2015 Settermosen Casablanca

Casablanca viser på gæs et stort og offensivt søg. Bedre kontakt var ønskeligt. Farten er meget høj og stilen er smuk med højt båret hoved, langstrakt galopaktion og pæn båret hale. Ved kobleordre er den svær at kalde ind. 2. slip på græs viser den nu et velanlagt søg i meget bedre kontakt. Opnår stand, på ordre går den villigt frem og har en lang avancering på løbene agerhøns, fører følger med og Casablanca rejser præcis agerhønsene. Der er ro i opflugt og skud. Den er ude i et tredje slip for at se om den stadig går i god kontakt. Her vises et særdeles velanlagt søg med udslag fra kant til kant på den brede mark. Fart og stil er som tidligere. Makker støder single agerhøne og Casablanca vælger at prelle sammen med makker. Ingen præmie ÅK.

 

DK13106/201 1Mårup Ronja

Ronja starter på græs i modvind. Anlægger et stort bredt søg i høj fart og god kontakt. Stilen er smuk med højt båret hoved, langstrakt galopaktion, og pæn båret hale. Viser prompte respekt for flygtende hare. Ronja søger langs gærde, fasan ses i luften og Ronja preller. Ingen præmie ÅK. - Claus Nielsen

Earlier Event: September 9
FJD Sydsjællandske ved HAslev - UK/ÅK