Back to All Events

FJD Nordjydske prøve Gl. Toftegård UK/ÅK

DK00594/2016 Enzo

Enzo startes på stub i god vind. Søget er noget varierende fra godt anlagt til at være småtskåret og med flere umotiverede stop og markeringer. Farten varierer fra passende til god. Stilen varierer med farten og er for det meste med god galopaktion, hovedføring i niveau med ryglinje og begrænset halerørelse. Makker finder fugl. I efterfølgende 3 slip går Enzo bedre og mere kontinuerligt, og holder kadencen i alle 3 lange slip. Chance til fugl i sidste slip udnyttes ikke. Lydig og i god kontakt med fører. Ingen præmie UK - Ole Dahl Madsen

 

DK00596/2016 Tyson ( Billedet)

Tyson slippes på våd stub i modvind. Søget er veltilrettelagt foran føreren i gode slag lagt på vinden. Farten er god. Stilen god, højt ført hoved, halen lidt hængende, galoppen en anelse kort. Samarbejdet med føreren i orden. Ingen fugle i slippet. 2. slip, kartofler i modvind. Her arbejder Tyson godt for sin fører. Tyson opnår stand ved skrubkant, på ordre avancerer han villigt ind i siv, vi kan ikke overskue situationen, da vi kommer helt frem letter flere fasaner fra området, og Tyson forfølger noget en flygtende fugl. Tyson afprøves yderligere i to slip på dagen, hvor han efterlader samme indtryk som i de foregående slip. I skrub letter flere fasaner fra området hvor Tyson befinder sig, situationen kan ikke overskues. Det lykkes ikke for Tyson at få skabt en situation. Ingen Pr. UK - Erik Rimmen

 

DK09425/2014T EDDI

Teddi slippes på våd stub i modvind. Søget er godt tilrettelagt i gode slag foran føreren. Farten høj. Stilen smuk, højt båret hoved og hale i rygliniens forlængelse, god stræk i galoppen. Samarbejdet med føreren i orden. Langs grøft letter fasaner langt fremme. 2. slip, kartofler i modvind. Teddi arbejder her stort og godt, efterlader samme gode indtryk som i første slip. Makkerhunden bringer sig i fugl. 3. slip i kartofler og skrub i svag vind. Makkerhunden bringer sig i kontakt med flere fasaner. Ingen pr. ÅK - Erik Rimmen

Later Event: September 9
FJD's Prøve på Midtfyn