Back to All Events

FJD Østjydske Prøve d. 9. September 2017 UK/ÅK

DK12422/2014 Murphy

IS Murphy starter i høj rapsstub og uhøstet hvede i modvind. Arbejder vedvarende godt i dette lange slip i et glimrende arealdækkende søg med god kontakt med føreren. Udnytter vind og terræn og vender korrekt på vinden. Farten er høj og stilen smuk med hovedet ført over rygniveau. Smidig kraftfuld galopaktion med vandret båret hale. Virker udholdende og er velført. I andet slip på stubmark i modvind arbejder Murphy som tidligere. Ved remisse under umiddelbart svære vindforhold stødes agerhøne under fuld respekt. Yderligere to agerhøns letter i området. Murphy viser igen respekt. I et tredje slip på stubmark i modvind lykkes det ikke at bibringe Murphy flere chancer til fugl. En tiltalende hund. Ingen præmie ÅK - Erik Petersen