Back to All Events

FJD Holbæk - ÅK/UK

DK09426/2014 GRIZZLY

Grizzly starter på snedækket stub i god vind. Søget er stort og veldækkende, med enkelte forkerte vendinger. Farten er høj og stilen er smuk med kraftfuld, langstrakt galopaktion. Hovedet bæres i ryglinjen og halen bæres pænt. Ved makkers stand nægter Grizzly at sekundere og kan ikke kaldes til orden. Går forbid makker og rejser parhøns, som prelles ud af marken. Ingen pr. ÅK. Poul Vestervang.

DK18913/2015 Kiwi Line's KIWI

IS Kiwi starter på raps i modvind. Den anlægger et stort bredsøg med god dybde mellem slagene. Terrænet er svært at overskue. Farten er høj. Stilen er smuk, præget af en langstrakt galopaktion. Hovedet føres over ryglinjen, og halen bæres pænt i forlængelse af denne. Den er lydig. Den findes i tydelig sekundering af makker. Den har gået usvækket i det lange slip. Den prøves et par gange mere. Den bliver noget vidtløftig og slutter med at prelle parhøns, som den og makker har fået på vingerne. Ingen præmie ÅK. Søren Stenhøj Jørgensen.

 

DK20534/2017 Irish Power Game's Adeen

Adeen starter på snedækket stub i god vind. Søget er stort og velanlagt med overvægt af korrekte vendinger. Farten er høj og stilen fortrinlig, med højt båret hoved kraftfuld, langstrakt galopaktion og velbåren hale. Hun arbejder i god kontakt med sin fører. Adeen afprøves i 5 slip. Bevarer det dejlige indtryk. I 4. slip markerer hun kort for fært. Rykker frem - markerer igen og går frem og rejser parhøns. Der er respekt i opfløj. I sidste slip er der en chance for fasan i hegn og makkerhunden finder agerhøns. Ingen præmie UK. Poul Vestervang.

 

SE43217/2016 Janås Jet

IS Jet starter på raps i modvind. Den anlægger et meget stort søg med god dybde mellem slagene. Farten er høj. Stilen er smuk, præget af en langstrakt galopaktion. Hovedet føres over ryglinjen, og halen bæres pænt i forlængelse af denne. Den er lydig. Respekterer råvildt. Den går usvækket i det lange slip. Den afprøves flere gange, hvor den efterlader samme indtryk. Den støder fasan. Situationen kan ikke overskues. Slutter med at makker finder fugl. Ingen præmie ÅK. Søren Stenhøj Jørgensen

 

 

 

 

Earlier Event: October 28
FJD Ballum - ÅK/UK. 28. oktober 2017
Later Event: March 10
FJD Midtfyn - ÅK/UK