Back to All Events

FJD Midtfyn - ÅK/UK

DK07988/2009 Højfyn's Blis

Blis slippes i efterafgrøde. Hun anlægger et lidt svingende søg. I perioder lidt snævert, senere passende stort. Farten er jævn-god. Stilen er i høj vegetation god. Højt båret hoved, en tilpas lang, lidt tung galopaktion, og pænt ført hale med let bevægelse. 2. slip på stub: Her søger Blis igen lidt svingende. I perioder passende stort, ellers noget snævert. Jævn-god fart. Makker bringer sig i kontakt med en agerhøne. 3. slip i brak: Søger som tidligere. Chance for en agerhøne som ikke udnyttes. 4. slip på frøgræs: Her søger Blis for det meste passende stort i jævn fart. Ingen pr. ÅK. Anders Warming.

 

DK01441/2013 Settermosen Baja

Baja slippes på jordskokker - kål. Han søger i starten passende stort, i god fart og stil. Han får dog hurtigt kontakt med en hare og forfølger denne langt, med fuld hals. Ingen pr. ÅK. Anders Warming

 

Earlier Event: March 10
FJD Holbæk - ÅK/UK
Later Event: March 11
Fjds Sydsjællandske prøve - ÅK/UK