Back to All Events

Fjds Sydsjællandske prøve - ÅK/UK

DK09426/2014 GRIZZLY

Grizzly slippes på rapsmark i modvind. Afsøger marken i et stort og bredt anlagt søg. Har et par afstikkere frem i marken. Farten er høj. Stilen smuk med hovedet ført i niveau med ryglinjen og derover, langstrakt galopaktion, samt halerørelse. Grizzly har chance for fasan i skrub ved remisse. Grizzly afprøves i yderligere et par slip på raps i skrub. Søget bliver hér til tider for åbent i cirklende. Fart og stil som i første slip. I sidste slip er søget godt anlagt som i første. Ingen præmie ÅK. Mogens Vestergård Hansen.

 

DK20534/2017 Irish Power Game's Adeen

Adeen starter på eferafgrøder i god vind. Søget er stort og veldækkende og hun arbejder i god kontakt til sin fører. Farten er meget høj og stilen er smuk. Hun går med hovedet båret i ryglinjen, en kraftfuld, langstrakt galopakrion og halen bæres i ryglinjen. I 2. slip på stub går hun i et lidt svingende søg. Hun afprøves i flere slip på vekslende underlag. Hun fortsætter sit gode arbejde, men det er ikke Adeen, der finder idag. Ingen pr. UK. Poul Vestervang.

 

SE43217/2016 Janås Jet

Jet afprøves på stor rapsmark i sidevind og senere modvind. Afsøger marken i et meget bredt og arealdækkende søg, med tilpas dybde imellem slagene. Farten er meget høj. Stilen fortrinlig med hovedet ført i niveau med ryglinjen og derover, langstrakt galopaktion, samt livlig halerørelse. Slippen varighed er 20 min. Jet afprøves i yderligere et slip på raps. Bevarer samme gode indtryk hvad søg, fart og stil angår. Opnår stand for krage, der flygter. Straks efter skærer Jet sin ene pote og føreren må trække hunden på grund af skaden. Ingen præmie ÅK. Mogens Vestergård Hansen

 

Earlier Event: March 10
FJD Midtfyn - ÅK/UK
Later Event: March 15
DJ Vinderklasse ved Schackenborg