Back to All Events

DJ Ved Tuse Næs

DK20534/2017 Irish Power Game's Adeen

Kritik mangler

 

DK12854/2015 Working Gundogs Casimir

Casimir slippes på raps i modvind/sidevind. Viser et ustruktureret søg med en del forkerte vendinger.Som slippet skrider frem, bedres søget og Casimir udnytter vinden godt. Farten er god. Stilen er god med hovedet ført i niveau med ryglinien. En tilpas lang galopaktion. Pæn ført hale. Casimir arbejder på fært, kommer for tæt på og parhøns flygter, Casimir viser acceptabel respekt. 2. Casimir slippes på stub i modvind. Viser et godt anlagt søg, fart og stil som 1. slip. Der trædes parhøns op bagved Casimir. Ingen præmie ÅK. John Bak

 

DK18913/2015 Kiwi Line's KIWI

Kiwi slippes på raps i modvind/sidevind. Viser et godt anlagt søg hvor vind og terræn udnyttes godt. Farten er høj. Stilen er god med hovedet ført i niveau med ryglinien. En langstrakt galopaktion. Pæn ført hale med livlige bevægelser. Kiwi er lydig og velført. Kiwi opnår stand, går villigt frem på ordre, kan ikke påvise vildt. Der er chance til parhøns i slippet. 2.Kiwi slippes på stub i modvind. Søg,fart og stil som 1.slip. Der trædes parhøns op bagved Kiwi. 3.Kiwi slippes på raps i modvind. I starten er søg,fart og stil som tidligere. Som slippet skrider frem bliver Kiwi noget fokuseret på jordfært. Der er oplagt chance til parhøns i slippet. Ingen Præmie. John Bak

 

Earlier Event: March 15
DJ Vinderklasse ved Schackenborg
Later Event: March 18
DJ Stouby - ÅK/UK