Back to All Events

Dansk Gordon Setter Klub's Hovedprøve AK/UK

DK18913/2015 Kiwi Line's KIWI

Kiwi Line's KIWI slippes på vintersæd i modvind og viser et meget og velanlagt søg, med bredde udslag og i god kontakt til føreren. Kiwi kan holdes for hare. Kiwi opnår stand og avancerer i flere tempi og rejser en flok gæs. Farten er høj. Stilen er smuk, hovedet ført i ryglinje, en energisk galopaktion og pæn båret hale med livlige bevægelser. I 2. slip på raps bevarer den indtrykket fra tidligere. Der var i slippet parhøns på anvist terræn. I 3. slip opnår Kiwi hurtig stand. På ordre avancerer den villigt og rejser præcist parhøns og er rolig i opflugt, men noget urolig i skud. 2. præmie ÅK. Sv.Aage Vad 165.

 

DK04795/2014 Kenzo

Kenzo starter i efterafgrøder i modvind. Søget er tilpas stort med korrekte vendinger. Farten er høj, stilen er smuk. Går med højtbåret hoved og halen ligeså med bevægelse. Godt kontakt til fører. God kondition. Ingen fugle. 2. slip på stub i høj fart. Men giver hals i søget. Udgår. Ingen præmie. Ak Søren Stærkær

 

DK12854/2015 Working Gundogs Casimir

Casimir starter på stubmark, anlægger I starten et noget tilfældig anlagt søg, dette bedres dog hurtigt til et stort og godt anlagt søg, mod slutningen bliver søget igen noget fremadrettet og efterlader en del uafsøgt terræn. Farten er høj, stilen er god med højtført hoved, til tider lidt anstrengt galopaktion, pæn haleføring med bevægelser. Slutter med at gå efter råvildt, vender dog hurtigt tilbage. Ingen præmie ÅK. Erling Clausen

 

Earlier Event: March 27
DKK Vinderklasse Vildbjerg
Later Event: March 28
DISK Hovedprøve Nordjylland