Back to All Events

DJ Læsø

SE52215/2010 Red Garlic's Plopp

Plopp slippes i god vind på stub, han starter her i høj fart et stort flot velanlagt bredsøg, men slår hurtig bagud til skov, hvor han finder råvildt, som han forfølger meget langt. Ingen Præmie ÅK. Ove Steen Petersen

NO43655/12 Sika  

Sika slippes i god vind på stub, hun anlægger her i god kontakt til fører et stort og særdeles velanlagt bredsøg med passende afstand mellem slagene. Farten meget høj. Stilen med let smidig langstrakt galopaktion, høj hoved og spil i halen. Ingen fugle i slippet. Andet slip går hun som forgående. Kommer her tæt på makkers resultatløse stand, hvor fører med nød får hende stoppet til sekundering. Har i slippet haft en flot stram stand, som hun selv løser. Tredje slip på stub, starter hun som forgående slip. Men slutter med at forfølge springende hare meget langt. Ingen Præmie ÅK. Ove Steen Petersen