Back to All Events

Dansk Pointer klub's Hovedprøve

DK05937/2017 Vilslev PK Only

Only starter på raps i hård vind. Søget er moderat til godt anlagt i god kontakt til føreren. Farten er lidt svingende, fra acceptabel til god. Stilen følger farten - når farten er god er stilen med hovedet i ryglinjen og acceptabel galopaktion, der kunne være lidt længere. Only afprøves flere gange. Søg fart og stil bedres,så nu er søget godt anlagt og farten er god. Stilen er god med hovedet i ryglinjen og kraftfuld galopaktion, men der er ses ikke fugle i slippene.. IFF. Poul Vestervang

 

DK11970/2017 Norrsetter SA Bagherra

Bagherra starter på Raps i god vind. Søget er godt anlagt i god kontakt til føreren. Farten er lidt svingende fra god til høj. Stilen er med en kraftfuld men lidt kort galopaktion, hovedet bæres i ryglinjen eller lige under. Der er spil i halen. I 2. slip går han meget ungdommeligt. Han roder en fasan op i kant af eng. Viser respekt. Har en kort tur efter råvildt, og trættes lidt mod slutningen. Ingen pr. UK.Poul Vestervang

 

DK09430/2014 RONJA

Ronja starter på vintersæd i hård vind. Søget er i starter stort og godt anlagt for føreren. Slutter med at åbne søget noget og gå lidt egenrådigt. Farten er høj. Stilen er meget god med hovedet båret i ryglinjen og en kraftfuld, langstrakt galopaktion. Der ses fasan i luften, hvor Ronja befinder sig. Kan ikke bedømmes. I 2. slip går hun igen noget egenrådigt. Forsvinder over bakke. Der ses fasan i luften og Ronja preller. Ingen Pr. ÅK. Poul Vestervang

 

DK09385/2016 Vilslev Nemo

Nemo slippes på stub i modvind. Søget er veltilrettelagt i store brede slag godt lagt på vinden. Farten høj. Stilen smuk, højt ført hoved, hale i rygliniens forlængelse, god langstrakt galop. Samarbejdet med fører i orden. Makkerhunden finder fasaner ved grøftekant. 2. slip på raps i modvind efterlader Nemo samme gode indtryk som i første slip. Sammen med makkerhunden mærker Nemo vildt, agerhøne letter noget foran hundene, Nemo preller den flygtende fugl. Ingen pr. ÅK. Erik Rimmen