Back to All Events

Dansk Pointer klub's Hovedprøve

DK11970/2017 Norrsetter SA Bagherra

Bagherra anlægger på raps i moderat fart et bredsøg hvor der kunne ønskes mere brede på, stilen er med hoved i og under ryglinje, lidt tung galopaktion. 2, slip Starter her noget bedre får mere brede på søget og aktionen ser bedre ud, støder agerhøne som den preller på, hen i slippet trættes Bagherra dog lidt.3, slip på raps her kommer han ikke rigtigt igang. Ingen præmie. UK. Lars Nielsen

 

DK09385/2016 Vilslev Nemo

Nemo slippes på opharvet stub. Han søger passende stort med lidt forkerte vendinger i højre side. Han har enkelte stop, hvor han roder på jordfært. God fart. Smuk stil med hovedet ført i og over ryglinje, en langstrakt og flad galopaktion og pænt båret hale med sparsom bevægelse. 2. slip på raps: Her søger Nemo stort og ganske velanlagt. Stadig god fart og stil, dog stadig med lidt forkerte vendinger. 3. slip på frøgræs: Også her søger Nemo stort og veldækkende. Ved kant mærker han fært. Han avancerer lidt frem, og parhøns letter. Han forholder sig rolig da de flygter. 4. slip på raps: Igen søger Nemo stort og veldækkende fra kant til kant. Han opnår liggende stand. Inden rejseordre gives, letter en single agerhøne lidt foran Nemo som er rolig i opflugt og skud. 2. pr. ÅK. Anders Varming

 

DK09430/2014 RONJA

Ronja slippes på opharvet stub. Hun søger her passende stort og ganske velanlagt. God fart. Smuk stil med hovedet i og over ryglinje, en lang og let galopaktion og pænt båret hale med let bevægelse. 2. slip på raps: Her søger Ronja meget stort og noget åbent, i god fart og smuk stil. Hun kobles ved makkers stand. 3. slip på frøgræs: Nu starter Ronja meget stort, men ganske veldækkende. Hun arbejder sig dog efterhånden langt ind på naboterræn og bliver nu lidt vidtløftig. 4. slip på frøgræs: Nu søger Ronja meget stort, men noget åbent og egenrådigt. Udenfor anvist terræn får hun kontakt med en fasan som hun preller ind over anvist terræn. Ingen pr. ÅK. Anders Varming

 

 

Earlier Event: April 7
Dansk Pointer klub's Hovedprøve
Later Event: April 14
DKK Mesterskabsprøve Tuse næs