Back to All Events

Engelsk Setter Klub I Danmark 100 Års Jubilæum AK/UK

DK01441/2013 Settermosen Baja

Starter på efterafgrøder i god vind. Den anlægger et meget stort og veldækkende søg med store udslag. Farten er høj. Stilen er god med hoved ført i linje med ryggen, langstrakt galopaktion, lidt kedelig hale. Støder lille flok agerhøns på vej ned i grøft, meget svær situation da hønsene er nede i grøften. Udviser acceptable respekt. 2 Slip søger nu mere tilfældigt, ikke så konstant foran sin fører, nogle gange også bag fører. Har stor jagtlyst. Afprøves i yderligere to slip hvor den går som tidligere. 0 pr. AK Ulrik Stadelhofer.

 

DK00596/2016 Tyson

Tyson starter på stub i modvind i et godt godt anlagt søg med gode udslag og passende mellem slagene. Enkelte gange søger den frem i terrænet men kaldes hurtig tilbage. Den går i god fart og smuk stil med båret i vandret og derover og med god halerørelse. Den er lydig og velført. 2. slip på stub hvor det gode indtryk bevares. Udnytter ikke oplagt chance til parhøns som dommer træder op. Den er ude i yderlige 2 slip på stub hvor det gode indtryk bevares og den holdes for både hare og råvildt. Den er ude en sidste gang på stub hvor søget til sidst bliver alt for åbent og fremadrettet. 393 Ove Nissen Nielsen