Vintermøde Sjælland 18. januar 2018

Vi gentager seancen fra sidste år hvor DISK i samarbejde med Dansk Gordon Setter Klub og Engelsksetterklubben afholder et vintermøde på Sjælland den 18. januar. Mødestedet er som sidste år Ringsted og omegns Jagtforenings Klubhus på Tolstrupvej 23, Ringsted. Mødet starter kl 19:00. Entré inkluderet kaffe og kringle 40 kr. Tilmelding er nødvendighed af hensyn til planlægningen og denne vil vi gerne bede om senest den 14. januar. Tilmelding sker til de respektive klubber og Gordon Setterne melder til Lauge Larsen email lauge.stiig.larsen@gmail.com. Irsk Setter til Jan Lorentsen på tlf. 24820921 eller mail: jkllorentsen@gmail.com

Aftenens program byder på en generel orientering om klubbernes aktiviteter det næste halve år. Desuden vil Camilla Sørensen fra Herfølge dyreklinik komme og fortæller om Leptospirose og hvad der ellers må røre sig inde for hunde verden. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål så vil hun for så vidt mulig prøve at svare.

Hvis tid er afsluttes med en kort orientering om status i forhandlingerne om ny struktur i arbejdet med de stående hunde i Danmark

Vel mødt!