Træning på Darket

Træning på Darket d. 11 og 12 August 2018.

DGSK og DISK vil gentage sidste års succes med træning på agerhøns i roer. I år har vi allieret os med Vestfyns Agerhønseopdræt /v. Alex Nissen som altid leverer fugle af meget høj kvalitet.

Vi vil prøve at dele os op i hold, så vi tager hensyn til hundens og ejerens niveau. Et hold består af ca. 10 hunde med så vidt muligt samme niveau. Al træning foregår på udsatte Agerhøns og primært i roer men også stubmarker vil blive benyttet.

Niveau 1: Standtræning - Solo med og uden line. Ro i opflugt og skud

Niveau 2: Standtræning med ro i opflugt og skud, solo søg og sekundering i line – Solo / Par

Niveau 3: Parsøg for de rutinerede hunde. Jagt og markprøve relateret

Ovenstående er naturligvis meget overordnet, men vil hjælpe os med at sætte de rigtige hold. Hvis man ikke ved tilmelding oplyser niveau, vil vi tildele hunden et niveau vurderet efter bedste evne.

På dagen vil alle naturligvis gerne i gang med træningen, men vi opfordrer til at udvise tålmodighed. Vi har mulighed for at træne til kl. 18.00 så der er masser tid til alle. På hvert hold vil der være en holdleder, som dels hjælper med træningen og dels sørger for at alle, i store træk får samme muligheder. Bemærk venligst at disse holdledere er autodidakte og har ikke en hundeinstruktør uddannelse.

Husk at medtage de træningsredskaber som du ønsker at bruge. Langline, pistol (hvis du har en en). Som udgangspunkt bruger vi ikke Flusher, men hvis du ønsker det, kan du sagtens tage en med. Der vil blive mulighed for at tage bilen med i terrænet.

 Overnatning:

Man kan overnatte i telt eller campingvogn på Darket uden beregning. Man kan også booke et værelse her: http://www.hotele4.dk/

Husorden på Darket

Gårdejer Peder Marckusen har givet tilladelse til at vi kan benytte gården som samlingssted og overnatning. Denne gæstfrihed skal vi respektere. Der vil være adgang til toilet i den gavl som er tættest på hovedhuset. Undlad at smide affald og generelt efterlad stedet som da man kom. Der vil blive anvist pladser til telte 

Mad og Drikke 

Med I arrangementet er grillpølser og brød til frokost begge dage. Morgenmad begge dage og aftensmad lørdag.  

Der er inkluderet kaffe, øl, vand og vin til frokost og middag. Der vil være plastik tallerkner og plastik bestik. Man kan selv medbringe ”rigtige” tallerkner og bestik hvi man ønsker dette. 

Praktisk Info

Adresse: Darket 16, 4970, Rødby

Mødetid kl. 8.30 begge dage 

Betaling på dagen: kontant og MobilePay

Pris 1 hund: 300; -, Pris pr. efterfølgende hund 200:-

20% rabat på dag 2, hvis man deltager begge dage.

Pris for mad for evt. ledsagere kr. 100 pr. dag.

Max. 40 starter pr. dag efter først til mølle princippet

Kontakt info til arrangør

Lauge Larsen: tlf: 30331949; Mail lauge.stiig.larsen@gmail.com

Ole Schmidt: tlf: 21284156; Mail: obomstaerk@yahoo.dk

Frank Krøyer: tlf: 40578387 Mail: settermosen@gmail.com