NYT NYT NYT Apporteringstræning på Sjælland

OBS!!!

INFO: APPORTERINGSPRØVE SJÆLLAND

Tvunget af omstændighederne bliver vi nødt til at flytte DGSK’s og DISK’s apporteringsprøver på Sjælland – planlagt til afholdelse lørdag den 29.juni – til afholdelse søndag den 30.juni. Alt andet holder; tid, sted, dommer, og i øvrigt arrangement.

Vi beklager de gener dette måtte medføre, men vi har ikke noget valg mht til at flytte prøverne selv om det er med meget kort varsel. Men på den anden side giver det jo en ekstra dag at træne i :-)

Håber vi ses søndag ved Lammefjordens Jagtforenings baner med start kl 10.

DGSK/DISK

I samarbejde med DGSK trænes mandage fra kl. 18.30 til ca. 21.00 hos Lammefjordens Jagtforening, Østre vej 20, 4522 Gislinge.

Der trænes alle mandage (bortset fra 2. pinsedag) frem til den 24.juni. Første del afsluttes med DJU anerkendt apporteringsprøve lørdag den 29. juni, samtidig er der udtagelse til Sjællandske racedyst. - Herefter fortsættes træningen i juli måned...
Alle racer er velkomne til træning og prøve!

Arealerne er helt i top med områder der spænder fra begynder til de meget øvede hunde/førere. Der er adgang til klubhuset hvis vejret er dårligt, og en dejlig overdækket terrasse hvor det er muligt at nyde kaffen.

Af hensyn til optøning af vildt kontakt telefon 30331949 senest to dage før hver træning, hvis ikke I allerede har meldt til på træningen forinden.
Hvis det ønskes tilmeldes desuden til grill og sandwich - der grilles kun til dem der har meldt til. Priserne er overkommelige ligesom de tidligere år.

Vi glæder os til at se alle de gamle kendte ansigter samt en masse nye.
Vel mødt!