DISK åbner ny webshop

Kære medlemmer 

For at minimere administrative byrder for vore medlemmer og prøveledere samt for at forberede vores klub til andre initiativer i fremtiden, har vi åbnet en webshop.

Mulighederne er mange, men vi starter i det små med salg af vores 100 års jubilæumsbog samt bestilling til hovedprøven 2018.

Det vil dermed ikke mere være muligt, at bruge den gamle bestillingsblanket til hovedprøven, samt at overføre penge via netbank.

Når i har bestilt og betalt i webshoppen vil i modtage en ordrebekræftelse på mail, som er jeres kvittering for bestillingen og DISK vil naturligvis også have en kopi af bestillingen i Webshop administrationen

Vi er klar over, at der vil være nogen der ikke er vant til at købe varer på nettet. Disse medlemmer kan enten få god ven til bestille og betale ham efterfølgende. Hvis ikke det er en mulighed, kan i altid rette henvendelse til Frank Krøyer på Settermosen@gmail.com eller på mobil 40578387.

Vi har åbnet webshoppen i god tid før hovedprøven og vi håber at i kigger på webshoppen og melder tilbage på nedenstående email adresse hvis der er noget i synes, der bør rettes eller forbedres

Vi håber, i tager godt imod dette nye initiativ og at det bliver lidt nemmere at bestille til vores hovedprøve. 

klik her for at besøge DISK nye Webshop - http://www.redclub-denmark.com/online-shop/

Du kan se hele programmet under "Aktiviteter" på vores hjemmeside 

Med venlig hilsen

DISK

dansirskesetterklub@gmail.com