Nyhedsbrev fra vores nye formand

Nyhedsbrevet er sendt til alle medlemmer's mail. Desværre er vores medlemsliste ikke fuldt opdateret ( check her hvis vi mangler info om dig), så her er nyhedsbrevet på Facebook - God påske:-)

DISK Nyhedsbrev.

Kære DISK medlemmer.

 

Da forårsmarkprøverne 2017 nu har nået deres afslutning, vil jeg gerne nævne den stolthed, som jeg føler, når jeg ser de resultater, som den irske setter har opnået i foråret 2017 både i ungdomsklasse og åbenklasse såvel som vinderklasse.   

Den irske setter har virkelig gjort sig bemærket. De erfarne hunde har leveret flotte præstationer, og det er specielt værd at bemærke de yngre hunde og de nye hundeførere, som har præsteret med flotte resultater på både bænk og mark.

Jeg vil dog gerne nævne, at på Danmarks Jægerforbunds vinderklasse v/Schackenborg, den største  vinderklasse i foråret 2017, blev 2 irske settere placeret:  1. vinder med CACIT.HP. Bjerkaasens Bs-Siff: Ejer og fører Heidi Nørgaard Jensen og 2. vinder med HP. Mårups Storm: Ejer og fører Søren Godtfredsen.

På Mesterskabsprøven 2017 blev også 2 irske settere placeret: 2. vinder med HP Red Garlic’s Red Pepper: Ejer og fører Brian Hinge Krog og 6. vinder Kirstinekjær’s Eddie: Ejer og fører Gunnar Jensen.

På DISK Vinderklasse opnåede Sarah Cecelie Jensen helt exceptionelt at blive 1. Vinder med Diana.

I udstillings ringen fik vi en ny udstillings Champion ved Settermosen’s Casablanca: Ejer: Søren Sus Andersen. Fører: Christina Bak.

Hovedprøven 31/3-2/4 2017 v/Horsens var vellykket og en dejlig oplevelse, hvor medlemmerne mødte op med godt humør og gensynsglæde. Der skal lyde en stor tak til Birte og Gunnar Jensen samt staben af medhjælpere for det flotte arrangement.

I de kommende måneder vil der være opstart af apporteringstræning og apporteringsprøver i de forskellige dele af landet i samarbejde med vores søsterklubber.

Husk også FJD udstillingen d. 11/6 2017 v/ Vissenbjerg, det er den største udstilling for stående hunde, og her skal den irske setter jo vise sit smukke ydre.

Det er også VIGTIGT at nævne DISK’s klubweekend, som afholdes d. 4.-5.-6. august 2017 på Uge Camping v/Tinglev i samarbejde med DGSK. (Aktivitetsplanen for weekenden forefindes på DISK Hjemmeside).

I har sikkert også bemærket, at DISK har fået en ny hjemmeside www.redclub-denmark.com (Den gamle adresse www.irsksetterklubben.dk vil i løbet af kort tid pege på den nye hjemmeside). Denne hjemmeside er det første tiltag i forbindelse med etablering af en ny digital platform. Det bliver en platform der skal understøtte DISK’s bestræbelser på at levere en service til eksisterende  og nye medlemmer som lever op til nutidens krav.

Det er endvidere vores mål via den nye digitale platform, at effektivisere administrative opgaver, så der bliver mere tid til bestyrelsens vigtigste opgave – at profilere og øge kendskabet til den unikke røde hund. DISK’s bestyrelse håber, at vi kan trække lidt på jer medlemmer, så vi i fællesskab kan løse denne opgave.

Jeg vil også benytte lejligheden til at introducere DISK’s nye bestyrelse - http://www.redclub-denmark.com/bestyrelse. Vi vil holde vores første bestyrelsesmøde i maj måned. På dette møde vil vi drøfte strategien og retningen for DISK i de kommende år. Hvis du har nogle gode ideer, som du ønsker vi skal tage op på dette møde, er du meget velkommen til at svare tilbage på denne mail, alternativt ringe til et bestyrelsesmedlem

Til sidst vil jeg gøre opmærksom på at DISK har fået ny mailadresse – danskirsksetterklub@gmail.com. Hvis i benytter denne mailadresse vil jeg personlig sikre at alle henvendelser bliver håndteret og besvaret.

 

Med venlig hilsen og ønske om en god påske.

Brian Krog (Formand DISK)