Mesterskabsprøven 2017

Den irske Setter præsterer igen på toppen!

2. Vinder Red Garlic's Red Pepper V.  Brian Krog

6. Vinder Kirtsinehjaer's Eddie        v. Gunner Jensen

 

Kirstinekjær's Eddie's stabilitet er helt ekstraordinær og han blev meget fortjent 6. Vinder på Mesterskabsprøven 2017. Eddie viste i sit 2. andet slip hvordan en engelsk hund skal gå - tak for det Gunnar (og Eddie). Det var desværre lidt stolpe ud - ikke desto mindre en utrolig flot præstation.

Red Garlic's Red Pepper fortsætter med at imponere - 4 VK starter i dette forår ( alle finale for vores Norske Venner:;-)). 1. VK CACIT, 2. VK, 3 VK og 5 VK - Det tror jeg ikke er sket før i en sæson.

Det er er svært -  ikke at se frem til efteråret - erfaren hunde der leverer varen og nye hunde på vej  - VI SES I SEPTEMBER 

Med venlig hilsen

Dansk Irks Setter Klub