Valg til Dansk Kennel Klubs bestyrelse.

Valg til Dansk Kennel Klubs bestyrelse.

Der skal snart vælges medlemmer til Dansk Kennel Klubs bestyrelse. Og den kendsgerning har ganske mange jagthundeejere et overordentligt afslappet forhold til. Stemmeprocenten er bekymrende lav.

Men vil du støtte jagthundenes vilkår i Dansk Kennel Klub, så skal du afgive din stemme ved det kommende bestyrelsesvalg.

Jagthundefolket har gennem tiden været rimeligt repræsenteret og har haft indflydelse i DKK’s bestyrelse, såfremt vi skal bevare denne indflydelse er det væsentlig at vi afgiver vores stemme.

En af grundene til vi har haft indflydelse er selvfølgelig vores egne repræsentanter men vi er også støttet af Wilfred Olsen. Det synes måske ikke nærliggende for jagthundefolket, at Wilfred Olsens stemme er afgørende for jagthundenes fremtid – derfor denne kraftige opfordring til at stemme og at stemmen skal gå til Wilfred Olsen.

 

Wilfred Olsen er bestyrelsens nuværende næstformand (genopstiller altså), og han har på alle måder arbejdet for, at de stående jagthunde sikres optimale vilkår i Dansk Kennel Klub. Han har også loyalt støttet de ændringer, som FJDs specialklubber har ønsket i forhold til den nye organisation (SJD).

 

Jørgen Hindse og Conni Jakobsen genopstiller ligeledes til valget. Jørgen Hindse repræsenterer ”Brugshundegruppen” og Conni Jakobsen ”Jagthundegruppen”. Der er ikke opstillet andre kandidater i disse grupper.

Hvis jagthundesagen ikke skal svækkes er skal i kære medlemmer: Finde stemmesedlen i december nummeret af ”Hunden” og stem på Wilfred Olsen.