KAN DU HJÆLPE??

Ind i mellem har DISK brug for hjælp i forbindelse med diverse arrangementer eller gøremål.

Denne gang gælder det arrangementerne JAGT & MENNESKER samt STORE HESTEDAG

DISK er i den kommende tid inviteret til disse to store events, hvor der vil være mulighed for at vise vores dejlige hunde frem for potentielle nye hundeejere - det kræver din hjælp at kunne bemande en stand, derfor søger DISK medlemmer som har mulighed for at bruge minimum en halv dag ved et af disse arrangementer - det kræver ikke det store andet end kærlighed til racen, en hund at medbringe samt lige den mest basale viden om racen.

JAGT & MENNESKER, HJERL HEDE 24.-25. August

STORE HESTEDAG, ROSKILDE 6.-7. September

Meld gerne tilbage til danskirsksetterklub@gmail.com eller tlf. 51556841 for tilmelding eller hvis der er yderligere spørgsmål.