Scroll ned på siden for at se hvalpeliste 

I Dansk Irsksetter Klub's Hvalpeformidling vil vi altid prøve at finde den hvalp, der passer netop til dig. Vores Hvalpeformidling har et meget stort netværk i Europa og desuden et stort kendskab til den Irske Setter i de enkelte lande, så selvom der måske ikke er ledige hvalpe på nedenstående hvalpeliste, vil vi oftest være i stand til at finde en Irsksetter hvalp, der sandsynligvis vil passe til netop dig og din familie. Vores Hvalpeformidling har desuden et tæt sammenarbejde med DISK' landsdækkende Mentor ordning, som vil være den næste naturlige fase for dig og din nye Irsksetter hvalp. Din Mentor's vigtigste opgave er at afdække netop dine behov og ønsker med den Irske Setter, men selvfølgelig også til at inspirerer dig til nye udfordringer med din nye hvalp. Vores vigtigste mission er at hjælpe dig, så du aldrig føler dig alene hvis du har behov for råd og hjælp, så du får maksimalt udbytte og glæde af jeres nye familiemedlem. Skriv til danskirsksetterklub@gmail.com og vi vil kontakte dig for at gennemgå dine behov og ønsker. 


ELITE Brugshunde kuld

Settermosen Casablanca

Settermosen Casablanca

Æblevangen Evian

Æblevangen Evian

Vi forventer hvalpe efter DK01278/2015 Settermosen Casablanca og DK07528/2015 Æblevangen Evian omkring 5. februar 2019. Indavlsgrad: 3,2%

Begge hunde højt præmieret på markprøve, begge bestået apporteringsprøve og udstillingspræmieret. Begge hunde er smukke og meget omgængelige.

Casablanca blev allerede som 2-årig Dansk Eksteriørchampion og er siden hen blevet både Svensk Eksteriørchampion og Dansk Jagtchampion. Casablanca er en stort gående hund, som arbejder i en fortrinlig stil, med et veldækkende søg og en god reviering. HD-status A.

Evian har været særdeles nem at dressere. Han arbejder i en smuk stil i et perfekt bredsøg.
HD-status B.

Begge hunde kan ses og opleves hos Kennel Æblevangen.

Kontakt Christina & John Bak ved interesse eller spørgsmål på 40 33 50 10 eller mail kennelaeblevangen@gmail.com


Brugshunde kuld

Kaselyckans Fire_02.jpg
Working Gundogs Aura_02.jpg

Working Gundogs E-kuld (Kaselyckans Fire x Working Gundogs Aura) født 13. September 2018,

Fem hanner og fire tæver.

 Kaselyckans Fire er en meget lovende ung han, arbejder i en smuk stil  med høj hastighed og har en fast stand. Han opnåede 3.UK i Sverige og har fine udstillingsresultater med CERT. Han er efter Danmarks Mesterskabs vinderen 2016 DJCH Red Garlic‘s Red Pepper( DPChVesper du Val de Loue x Red Garlic‘s Epixé) og Working Gundogs Blomma (Mult.Ch. Apache des Sorcière du Sancy x Lohmann‘s Ortrun).

 

Working Gundogs Aura (DPCh Lohmann‘s Milan x Lohmann‘s Ortrun) bliver benyttet på både jagt og til prøver. Hun har opnået flotte resultater (Mark Prøve 1.Excellent CACT/CACIT, 1.AK Danmark, 2.&3.AK Hoyfjell Norway, apportprøve i Danmark, tyske jagtprøver). I 2017 vandt hun St.Hubert Verdensmesterskab for kvindeholdet.

Begge forældre er HD A samt  PRA/CLAD frie.

Se stamtavle her

 

Kontakt information: www.irish-setter-working-gundogs.de

                           Michaela Kuntzsch, 00491754862857

                           michaela.kuntzsch@gmail.com

 


Brugshunde Kuld

Irish Power Game´s Adeen

Irish Power Game´s Adeen

Red Garlic´s Onion Mix

Red Garlic´s Onion Mix

Ledige hvalpe efter MARKPR Irish Power Game´s Adeen og JCH Red Garlic´s Red Onion Mix.

Irish Power Game´s Adeen er markprøve præmieret med 2x 1. UK, er HD fri og har opnået Exelent på udstilling.

Red Garlic´s Red Onion Mix har flere markpræmieringer både som unghund men også i både åben klasse og brugshundeklasse. Han har desuden gennem flere placeringer i vinderklasse opnået status som Dansk Jagt Champion. HD fri.

Kontakt Ole Schmidt på +45 21284157 eller obomstaerk@yahoo.dk for yderligere informationer.