Scroll ned på siden for at se hvalpeliste 

I Dansk Irsksetter Klub's Hvalpeformidling vil vi altid prøve at finde den hvalp, der passer netop til dig. Vores Hvalpeformidling har et meget stort netværk i Europa og desuden et stort kendskab til den Irske Setter i de enkelte lande, så selvom der måske ikke er ledige hvalpe på nedenstående hvalpeliste, vil vi oftest være i stand til at finde en Irsksetter hvalp, der sandsynligvis vil passe til netop dig og din familie. Vores Hvalpeformidling har desuden et tæt sammenarbejde med DISK' landsdækkende Mentor ordning, som vil være den næste naturlige fase for dig og din nye Irsksetter hvalp. Din Mentor's vigtigste opgave er at afdække netop dine behov og ønsker med den Irske Setter, men selvfølgelig også til at inspirerer dig til nye udfordringer med din nye hvalp. Vores vigtigste mission er at hjælpe dig, så du aldrig føler dig alene hvis du har behov for råd og hjælp, så du får maksimalt udbytte og glæde af jeres nye familiemedlem. Skriv til danskirsksetterklub@gmail.com og vi vil kontakte dig for at gennemgå dine behov og ønsker. 


ELITE Brugshunde kuld

ESK%2BRacedyst.jpg
IS+avl+Pebber.jpg

HVALPE FRA 10. SEPTEMBER 2019

Kiwilines Kiwi er vinder af SVENSK DERBY 2017 og har desuden opnået flere gange 1. pr. UK og 1. pr. ÅK i Danmark. Hun har bestået DJU´s apporteringsprøve og har Excellent på udstilling.

Red Garlic Red Pepper er vinder af DANMARKSMESTERSKABET 2016 og har desuden et utal af vinderklasseplaceringer og er på baggrund af disse tildelt titlen både som Dansk Jagthunde Champion og Dansk Brugshunde Champion. Pepper har allerede gennem sin avl vist at videreføre sine gode gener til afkommene.
Pepper har desuden bestået DJU´s apporteringsprøve og har Excellent på udstilling.

For yderligere information kontakt venligst Jan Lorentsen tlf. +45 24820921


Brugshunde Kuld