Back to All Events

DJ Tuse Næs d. 3. September UK/ÅK

DK14005/2016 Loustic des Demons de Gergovie ( Billedet)

Loustic starter på stub i svag vind. Søget er stort og for det meste godt anlagt, med god udnyttelse af terræn og den svage vind. Farten er høj og stilen er meget god. Han går med hovedet båret i ryglinjen og med en kraftfuld, langstrakt galopaktion. Loustic holdes for hare. Han går usvækket i et langt slip. Han afprøves flere gange på stub, græs og harvet stub. Der meldes stand ved remise, men han løser inden fører når frem. Han forsvinder ved kant af remise. Findes i stand. På avanceordre går han forsigtigt frem og rejser præcist en fasan. Der er komplet ro i opflugt og skud. 1. Pr. Åben Kl. Poul Vestervang

 

DK09429/2014 BERTHA

Bertha starter på styn i svag vind. Søget er stort og veldækkende i god kontakt til føreren. Farten er meget høj og stilen er meget god, med en kraftfuld langstrakt galopaktion og hovedet båret i ryglinjen. Hun viser spontan respekt for hare. Udviser god kondition i slippet. I 2. slip går igen stort og godt i lucernemark. Opnår stand. Avancerer meget trevent på flere ordrer og rejser præcist enlig agerhøne. Der er ro i opflugt og skud. 2. pr. Åben klasse. Poul Vestervang.

 

DK18913/2015Kiwi Line's KIWI

Kiwi starter på stub i svag vind. Søget er stort og veldækkende og hun arbejder i god kontakt til sin fører. Farten er høj og stilen er meget god, med en langstrakt galopaktion og hovedet båret i ryglinjen. Der er halerørelse. Hun har chance for flokhøns, der stødes i svag vind. Hun går lidt med. Hun afprøves flere gange og beholder det gode indtryk. Hun får ved remise føling med fasan, som lettes og forfølges lidt. Slutter med at gå i remise, hvorfra flere fasaner ses flygte. Situationen kan ikke bedømmes. Ingen Pr. UK. Poul Vestervang

 

 

 

DK09430/2014 RONJA

Kritik Mangler

DK01278/2015 Settermosen Casablanca

Kritik Mangler

DK07528/2015 Æblevangen Evian

Kritik Mangler