Back to All Events

DKK Vinderklasse ved Bramming

DK01278/2015 Settermosen Casablanca (Billedet)

Settermosen Casablanca slippes på majsstub i modvind og viser et stort og til tider lidt fremadrettet søg og noget med kanter og skel. Farten er høj. Afprøves igen på majsstub og opnår liggende stand. På ordre avancerer den villigt, men kan ikke påvise vildt. Afprøves i yderligere 2 slip, hvor den bevarer indtrykket fra tidligere. Stilen er god, med hovedet ført i ryglinie, en lidt tung galopaktion og pæn ført hale med bevægelser. I sidste slip bliver søget for åbent og der trædes agerhøns op bag hunden. Der var i slippet yderligere en lille chance til agerhøne. Udgår VK. Sv.Aage Vad 165.

 

DK03589/2010 Kragereden Maggie

Kragereden Maggie slippes på stub i modvind, og viser et stort og velanlagt søg, i god kontakt til føreren. Farten er god. Stilen er god, med hovedet ført i ryglinie, en energisk galopaktion og pæn ført hale med bevægelser. Maggie afprøves i yderligere 3 slip, hvor den bevarer indtrykket fra tidligere. I sidste slip trættes Maggie og hovedet føres nu oftest under ryglinie. Udgår VK. Sv.Aage Vad 165.