Vel afviklet Vinderklasse i Vendsyssel

DISK’s efterårsvinderklasse 2019 blev afholdt på Gl. Toftegaard med den erfarne Ulrik Kjærsgård som prøvelser. Efter et begivenhedsrig 1. Heat Der bød på tilpas med fugle, havde dommerparret Erik Rimmen og Jens Hansen set og afprøvet hundene tilstrækkeligt til at kunne tage 3 hunde med videre ind i 2. Heat.

Efter matchning blev resultatet således:

1. Vinder Æblevangen Evian v/Christina Bak

2. Vinder Vilslev Kari v/Flemming Flemming Vilslev

3. Vinder Bjerkaasens Bs-Siff v/Heidi Nørgaard Jensen

Som sædvanlig fejlede beværtningen ingen ting når Nold og Ulrik besøges og både publikum og hundeførere blev vartet op med morgenbrød, kørsel rundt i terrænet og afslutning med frokost leveret af Slagter Palle og som prikken over i'et; æblekage til dessert!